Oogmeting-in-2580-Putte

Oogmeting in Putte

Twijfelt u aan uw zicht? Denkt u een bril nodig te hebben of voldoen uw contactlenzen of brillenglazen niet langer? Bij Optiek BrilLier uit Lier helpen gediplomeerde opticiens en optometristen u ongetwijfeld verder. We zorgen voor een professionele oogmeting, waarbij we een zo nauwkeurig mogelijke diagnose van uw ogen stellen.

Voor een perfecte oogmeting behelpen we ons enkel met de beste meetapparatuur. Naast het effectief opmeten van uw ogen, vragen we ook naar uw algemeen welzijn. We houden rekening met oogafwijkingen of bepaalde ziektes die voorkomen in uw familie én met uw medicijngebruik. Want beide kunnen wel degelijk een effect hebben op uw zicht. Bent u bijziend, verziend of heeft u te maken met nachtblindheid? Last van droge ogen, vermoeide ogen of troebel zicht? Wij meten en weten het graag allemaal!

Daarnaast is het ook belangrijk een inzicht te krijgen over uw persoonlijke situatie en verwachtingen: werk, levensstijl en evoluties. Zo kunnen we niet alleen progressieve en multifocale brillen voorstellen, maar ook effectieve computerbrillen, leesbrillen, sportbrillen of contactlenzen volledig op maat.

In het geval dat je al een bril of contactlenzen hebt, kan je probleemloos bij Optiek BrilLier uit Lier terecht voor herstellingen, onderhoud of andere gerelateerde zaken.

 

Uw ogen laten testen in Putte?

Woont u in Putte en bent u op zoek naar een gediplomeerd opticien voor een oogmeting waarbij u zich goed voelt maar bovenal écht geholpen wordt? Dan staan de optometristen van Optiek BrilLier voor u paraat.

Vertrouw op onze professionaliteit en persoonlijk advies. Kom langs in onze optiekzaak in Lier en laat uw ogen geheel vrijblijvend, maar uiterst nauwkeurig en zorgzaam meten.