Een slimme bril die je zicht verbetert.

Vanaf nu kan je bij optiek Brillier de autofocale bril van Morrow ontdekken.

Met deze bril heb je een heel nieuwe lees- en kijkervaring door simpel op een knopje te drukken.
Met 1 druk op de verborgen knop activeer je in minder dan een seconde, de leeszone in je bril.

Een autofocale bril wordt vooral aangeraden voor vroege presbyopen, ontevreden progressieve gebruikers, professionelen die vaak achter een computer scherm zitten,…

De voordelen van een Morrow bril

  1. Minder vervormingen

Je geniet van een breder gezichtsveld en Je hebt geen last van de gekende vertekening zoals bij een klassiek progressief glas, je zet het leesgedeelte zelf aan en uit met een simpele knop.  Dat betekent veiliger rijden met een uitstekend perifeer zicht, ontspannen tv-kijken en veilig traplopen en wandelen.

  1. Een hoog kijkcomfort

Een hoog kijkcomfort voor verzicht en tussenzicht. Schakel je de leessterkte in, dan geniet je van een extra brede leeszone. Handig voor het werken op een tablet of lezen van een boek. Ook het dieptezicht blijft mooi behouden vb. zonder problemen trappen op en af wandelen. Hierdoor is er een gemakkelijke gewenning aan deze bril.

  1. Eenvoudige bediening

In minder dan 30 minuten is de bril volledig opgeladen. Met een volle batterij geniet je van 12u leesplezier. Je verbruikt enkel batterij bij het activeren van de extra leeshulp. Een opgeladen Morrow bril gaat dus gemakkelijk meer dan 2 dagen mee.

  1. Een 3D-geprint frame met aanpasbare pasvorm, voor maximaal comfort.

Ondanks al deze slimme technologie, zien de brillen van Morrow er nog steeds geweldig uit! Ze hebben verschillende stijlen in verschillende kleuren. Het is een unieke, 100% Belgische brillencollectie.

  1. kwaliteitDe elektronische brillen zijn CE-gecertificeerd, waterdicht en voldoen aan de hoogste optische kwaliteitsnormen. Bovendien bieden we 2 jaar fabrieksgarantie op elektronica, zodat je zeker kunt zijn van je aankoop.

 

Hoe werkt een autofocale bril?

Een Morrow bril bevat actieve glazen die de natuurlijke accommodatie van het menselijk oog nabootsen. Hoe? Met de gepatenteerde lens-in-folie-technologie op basis van vloeibare kristallen. Met een druk op de knop activeert een kleine elektrische stroom het vloeibare kristal, waardoor de breking van het licht onmiddellijk verandert. Hierdoor kan je in slechts 0,6 seconden je focus verplaatsen. Zo krijg je, bovenop de vaste additie, een extra leessterkte in de bril.

Morrow eyewear is een spin-off van IMEC, Leuven en Universiteit Gent. Het is opgericht in 2016. De labo’s, productie en kantoren bevinden zich in Gent. Het eerste product werd gelanceerd in juni 2021.

Dus, als je op zoek bent naar een bril die niet alleen helpt om beter te zien, maar ook een kijkje in de toekomst biedt, dan is Morrow Eyewear iets voor jou!

Benieuwd? Kom hem vrijblijvend uittesten bij ons in de winkel. Bovenkant formulier

Onderstaande video geeft meer uitleg over de werking van een Morrow bril.