Lensonline-in-2500-Lier

Lensonline in Lier

Woont u in Lier en bent u op zoek naar een gediplomeerd opticien voor een oogmeting waarbij u zich goed voelt maar bovenal écht geholpen wordt? Dan staan de optometristen van Optiek BrilLier voor u paraat. Vele jaren is BrilLier uit Lier de trotse partner van LensOnline.be, een gevestigde waarde op het gebied van contactlenzen, dankzij LensOnline.be kunnen we u de beste producten leveren aan concurrentiële internetprijzen en toch nog steeds onze vertrouwde service kunnen behouden.

 

Lenzen in Lier

Op basis van een gesprek en een oogmeting bepalen we welke lens voor jou geschikt is. Daarbij moeten diverse metingen worden gedaan om de sterkte en de bolling van het oog te bepalen en bekijken we of jouw ogen genoeg traanvocht bevatten.

 

Zachte versus harde lenzen

De keuze voor harde of zachte lenzen hangt sterk van je persoonlijke voorkeur en situatie af. Daarom is het altijd raadzaam om je goed te laten adviseren. Wij helpen je graag hierbij. Het is altijd belangrijk om te letten op je persoonlijke situatie als je de keuze tussen harde of zachte lenzen maakt. Over het algemeen kan er gezegd worden dat veel mensen zachte lenzen als prettiger ervaren.

 

Dag-, week of maandlenzen

Daglenzen zijn lenzen voor éénmalig gebruik, daarna gooi je ze weg. Week- of maandlenzen haal je aan het einde van de dag uit, maak je schoon en bewaar je in een lenzendoosje. ’s Morgens doe je dezelfde lenzen opnieuw in. Op het einde van de week of maand vervang je de lenzen door nieuwe.

Daglenzen zijn de makkelijkste manier. Iedere dag een nieuw paar lenzen is de meest hygiënische en gezonde manier van lenzen dragen. Je hoeft ze nooit schoon te maken of te bewaren. Waarom week- of maandlenzen? Dit kan met persoonlijk voorkeur te maken hebben of het kan zijn dat jouw zicht alleen kan worden gecorrigeerd met behulp van week- of maandlenzen.