Myopie remmende glazen

Myopieremmende Glazen voor kinderen: Helder Zicht en Preventie voor de Toekomst

Bij Optiek Brillier begrijpen we het belang van gezonde ogen van de kinderen en investeren we in geavanceerde oplossingen voor uw zicht.

Ontdek onze myopieremmende glazen van vooraanstaande merken zoals Hoya, Essilor, en ZEISS – ontworpen om helder zicht te bieden en de progressie van bijziendheid te vertragen.

myopieremmende-glazen

Hoya MyoSmart: Slimme Technologie voor Myopiecontrole

Hoya MyoSmart-glazen zijn ontwikkeld met behulp van innovatieve D.I.M.S.-technologie (Defocus Incorporated Multiple Segments). Deze technologie zorgt ervoor dat het oog wordt blootgesteld aan gerichte signaaldefocus, wat kan helpen bij het vertragen van de bijziendheidsprogressie bij kinderen.

MyoSmart-glazen bieden niet alleen duidelijk zicht, maar ook een preventieve benadering voor de toekomstige gezondheid van de ogen.

Essilor Stellest: Comfortabel Zien, Actieve Preventie

Essilor Stellest glazen combineren scherpe zichtbaarheid met actieve preventie van bijziendheid. Deze glazen zijn ontworpen met speciale filters die het contrast verbeteren en vermoeidheid van de ogen verminderen.

Door de nadruk te leggen op comfortabel zien en het vertragen van de bijziendheidsprogressie, bieden Essilor Stellest-glazen een uitgebreide oplossing voor een heldere kijk op elk moment. De efficiëntie ervan en de sterke werkzaamheid is klinisch bewezen.

 

 

ZEISS MyoCare: Innovatieve Benadering van Myopiebeheer

ZEISS MyoCare-glazen zijn ontwikkeld met het oog op de specifieke behoeften van kinderen en jongeren. Deze glazen bieden helder zicht en integreren speciale technologieën om de progressie van bijziendheid te verminderen.

De juiste balans wordt gevonden met de ZEISS C.A.R.E. technologie. De perfecte combinatie van uitgesproken optimalisatieparameters en een specifiek ontwerp.