Multifocale glazen

Ontdek de Vrijheid van Multifocale Glazen bij Optiek Brillier

Bij Optiek Brillier, streven we naar het leveren van niet alleen helder zicht, maar ook naar een naadloze overgang tussen verschillende gezichtsafstanden.

Onze multifocale glazen bieden de perfecte oplossing voor wie zowel veraf als dichtbij scherp wil zien, zonder concessies te doen aan comfort of stijl.

Multifocale glazen Brillier

Waarom Multifocale Glazen?

Multifocale glazen zijn ontworpen om aan de unieke behoeften van mensen met presbyopie te voldoen.

Of het nu gaat om lezen, computerwerk of genieten van het uitzicht in de verte, onze multifocale brillenglazen van toonaangevende merken bieden u een naadloze overgang tussen verschillende zichtafstanden.

Hoogwaardige Kwaliteit van ZEISS

Bij Optiek Brillier geloven we in het aanbieden van niets minder dan het beste.

Daarom is ZEISS onze hoofdleverancier voor multifocale glazen. ZEISS staat bekend om zijn innovatieve technologieën en compromisloze kwaliteit, wat resulteert in glazen die niet alleen scherp zicht bieden, maar ook duurzaamheid en comfort waarborgen.

Multifocale Glazen voor de Moderne Levensstijl

ZEISS SmartLife® multifocale glazen zijn speciaal ontworpen om aan de visuele eisen van de moderne levensstijl te voldoen.

Of u nu bezig bent met uw smartphone, tablet, of geniet van een boek in uw vrije tijd, deze glazen bieden geoptimaliseerd zicht voor alle dagelijkse activiteiten.