Drivesafe glazen

Veilig en Comfortabel Rijden met Zeiss DriveSafe-glazen

Bij Optiek Brillier streven we naar het bieden van oplossingen die uw dagelijks leven verbeteren, en daarom zijn we enthousiast over de DriveSafe-glazen van ZEISS.

Ontworpen met het oog op uw veiligheid en comfort, zijn deze glazen perfect voor autorijden en dagelijks gebruik.

drivesafe_night
DriveSafeSingleVPOV

Heldere Visie, Zelfs bij Moeilijke Lichtomstandigheden

ZEISS DriveSafe-glazen zijn voorzien van innovatieve technologie├źn die speciaal zijn ontworpen om de visuele ervaring tijdens het autorijden te optimaliseren. Of het nu gaat om het verminderen van schittering van koplampen, het verbeteren van contrast in alle lichtomstandigheden of het minimaliseren van vermoeidheid van de ogen, deze glazen zorgen voor een helder zicht, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

Dag en Nacht Comfort

Autorijden bij weinig licht kan een uitdaging zijn, maar met ZEISS DriveSafe-glazen kunt u met vertrouwen de weg op. Deze glazen verminderen schitteringen en zorgen voor een betere zichtbaarheid, waardoor uw rijervaring zowel overdag als ’s nachts comfortabeler wordt.

Optiek Brillier is er trots op om DriveSafe-glazen van Zeiss aan te bieden, omdat we geloven in het leveren van producten die de kwaliteit van uw leven verbeteren. Bezoek onze winkel en ontdek hoe Zeiss DriveSafe-glazen uw rijervaring kunnen transformeren.

 

drivesafe